http://bandidos.forumer.ro/
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» Propuneri & sugestii
Recrutări Echipa Bandidos Icon_minitimeMier Mar 23, 2011 10:41 am Scris de zm>Mike<

» Discutii generale
Recrutări Echipa Bandidos Icon_minitimeMier Mar 16, 2011 12:26 pm Scris de zm>Mike<

» Implicarea mea pentru forum
Recrutări Echipa Bandidos Icon_minitimeMar Mar 15, 2011 7:26 pm Scris de zm>Mike<

» Punctele de infractionalitate
Recrutări Echipa Bandidos Icon_minitimeMar Mar 15, 2011 7:18 pm Scris de zm>Mike<

» evidenta mike
Recrutări Echipa Bandidos Icon_minitimeMar Mar 15, 2011 10:28 am Scris de zm>Mike<

» Va ajut si eu la asta.....
Recrutări Echipa Bandidos Icon_minitimeLun Mar 14, 2011 9:58 pm Scris de zm>Mike<

» Reclamatie ICE KOOL
Recrutări Echipa Bandidos Icon_minitimeLun Mar 14, 2011 9:52 pm Scris de zm>Mike<

» Facetiva evidenta in reclame
Recrutări Echipa Bandidos Icon_minitimeLun Mar 14, 2011 8:05 pm Scris de zm>Mike<

» Discuti Libere
Recrutări Echipa Bandidos Icon_minitimeLun Mar 14, 2011 7:57 pm Scris de zm>Mike<

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit

Recrutări Echipa Bandidos

In jos

Recrutări Echipa Bandidos Empty Recrutări Echipa Bandidos

Mesaj  ICE KOOL Lun Mar 14, 2011 12:17 pm

Echipa de administrare Bandidos România caută noi jucători dornici să ajute.

Pentru că dorim să mărim eficacitatea şi verificarea serverului existent şi viitoare, căutam noi jucători dornici să ajute în administrarea forumului şi serverului.

Pentru a putea deveni admin este necesar să ai experienţă în joc, decenţă, răbdare maximă, imparţialitate şi cel mai important sa fi un jucător corect, care cunoaşte regulamentul şi să nu fi avut abateri de la acesta.

condiţii obligatorii:
- vărsta minimă 12 de ani
- cunoaşterea regulilor
- fără încălcări ale Regulamentului, în trecut
- disponibilitate minima zilnică 1-2 ore.
- abilităţi de comunicare foarte bune şi o bună cunoaştere a lb române

Doritorii sunt rugaţi să trimită mail la a.travian26@yahoo.com care să cuprindă un CV și o miniscrisoare de intenţie.
Obligatoriu vă rugăm să specificaţi în mail numele de joc, lumea (lumile) pe care jucaţi, vârsta,ocupaţia, experienţa şi alte informaţii ce le credeţi utile în favoarea dumneavoastră.

Vă mulţumim anticipat!

Echipa Bandidos România
ICE KOOL
ICE KOOL
Admin

Puncte : 592
Reputatie : 1
Data de inscriere : 05/03/2011

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: